Verzendingsbeleid

Verzenden & Bezorgen

  1. Artikelen worden normaal gesproken verzonden na ontvangst van volledige betaling binnen 2 tot 6 werkdagen, Verzendmethoden die worden aangeboden voor Wij worden aangeboden bij het afrekenen en het trackingnummer van de verzending en de kennisgeving wordt naar de Klant gestuurd zodra de artikelen zijn verzonden. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in de levering veroorzaakt door gebruikte vrachtbedrijven of tussenpersonen.
  2. De klant is verantwoordelijk voor de bestelling zodra het pakket aankomt op het opgegeven afleveradres. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden als het pakket na levering zoekraakt. Als items beschadigd zijn ontvangen, moet de klant Wij binnen 48 uur na ontvangst hiervan op de hoogte stellen.
  1. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor artikelen die niet aankomen bij de klant als gevolg van fouten gemaakt door de klant of door Wij bij het invoeren van de adresgegevens. De Klant moet ervoor zorgen dat hij alle bestelgegevens controleert voordat hij een bestelling bevestigt. Houd er ook rekening mee dat het adres toegankelijk moet zijn voor koeriers en als er geen verzendinstructies zijn achtergelaten, moet de Klant ervoor zorgen dat er iemand is om het pakket te ontvangen.

  2. Als pakketten worden teruggestuurd naar Wij, zal Wij de Klant de itemkosten terugbetalen, Houd er ook rekening mee dat leveringen aan zakelijke adressen of op een werkplek als ontvangen worden beschouwd zodra ze op het adres zijn aangekomen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het artikel veilig wordt ontvangen.

RETOURPROCEDURE:

1: Een klant kan elk item gedurende 14 dagen beoordelen vanaf het moment dat de items zijn afgeleverd op het adres zoals vermeld in de bestelgegevens. Als de klant besluit het artikel / de artikelen terug te sturen, gelden de volgende regels:

De klant is verplicht alle ontvangen artikelen binnen 14 dagen na de dag van levering terug te sturen naar een door Wij opgegeven retouradres.  Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam.

Wanneer de items van de klant worden ontvangen, stuurt de Klant deze item (s) binnen 14 dagen na ontvangst rechtstreeks terug naar Wij. Een terugbetaling wordt binnen 7 dagen nadat Wij de terugbetaalde item (s) heeft ontvangen en bevestigd dat de items in goede staat zijn en niet beschadigd, teruggestort op de rekening van de Klant. De Klant is verantwoordelijk voor de juiste verpakking van de artikelen of enige juridische kwestie de klant kan ontstaan als gevolg van (foutief) retourneren van (beschadigde) artikelen. 

2: In het geval dat ontvangen artikelen beschadigd zijn of onjuiste ontvangen items, gelden de volgende regels:

De klant is verplicht om (foto) bewijs mee te nemen. Deze foto’s moeten (digitaal) worden gemarkeerd en worden verzonden naar een e-mailadres dat is opgegeven door Wij of rechtstreeks naar lokale e-mails van de klantenservice

onder vermelding van het ordernummer en artikelnummer. Bij inspectie zal Wij beslissen over een van de drie opties:

1: De schade rechtvaardigt een korting;

 2: De schade rechtvaardigt een terugbetaling;

 3: Er wordt een nieuw item verzonden.

Restitutie is alleen van toepassing op de artikelen.

Wij behoudt zich het recht voor om van het bovenstaande af te wijken indien van toepassing op een individueel geval.

4: Wij is verplicht om klanten (correcte) contactgegevens te geven in geval van vragen over artikelen of bestellingen. De klantenservice van ons, leidt alle vragen van klanten terug naar de Klant.